FÅ ET TILBUD
Trafikværn
Hos Dansk Vejsikring har vi et bredt udvalg af midlertidige betontrafikværn.

Hos Dansk Vejsikring har vi et bredt udvalg af midlertidige betontrafikværn til udlejning som er testet og godkendt i henhold til vejdirektoratets krav om udbøjning mv. Midlertidige trafikværn kan fås i flere forskellige størrelser og afhænger af den konkrete arbejdsopgave.

Da sikkerheden er nøgleordet hos os, går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten og har nøje udvalgt de bedste trafikværn på markedet, som vi har produceret og arbejdet med de sidste 12 år. Yderligere har det været vigtigt for os, at produktet er bekvemt og hurtigt at opsætte samt nedtage, da det skaber et bedre arbejdsklima for arbejderne på vejen. Ligeledes er der også et miljømæssigt aspekt i det og vi kan derfor have mange meter på hver enkel transport.

I forbindelse med leje af trafikværn hos Dansk Vejsikring, kan det foregå med og uden montage.

Delta Bloc 50

Delta Bloc 65

Delta Bloc 80

Delta Bloc 100

Tilbehør til trafikværn

I forbindelse med Delta Bloc, er der forskellige kombinationsmuligheder for at opsætte hegn eller skærm som beskytter mod evt. støj eller effekter fra arbejdsområde mod kørebane.

Byggepladshegn monteret på trafikværn

Som de eneste i Danmark kan vi hos Dansk Vejsikring tilbyde montering af vores byggepladshegn til montering oven på vores trafikværn. Denne løsning er helt unik og er specielt udviklet til større arrangementer hvor man ønsker særlig beskyttelse og meget høj sikkerhed. Den samlede højde vil blive 3 meter inkl. trafikværn og hegn

Anvendes f.eks. til:

  • Spærring ved demonstrationer
  • Beskyttelse til særlige arrangementer med vigtige personligheder V.I.P
  • Sikring mod terror
  • Motorløb med publikum på siderne
  • Støjgener