FÅ ET TILBUD

Ny hjemmeside

Udlejning af afspærringsmateriel 07-09-2015 | Skrevet af admin

Nyhed: Ny hjemmeside 01.10.2015

Dansk Vejsikring har netop lanceret en ny hjemmeside pr. 01.10.2015 – Den nye hjemmeside er stadig og finde på det gamle domæne www.vejsikring.dk

Vores nye hjemmeside vejsikring.dk skal anvendes af både gamle som nye kunder. Samtidig skal den gøre opmærksom på vores kerneområde og det som vi er gode til.

At vi har fået ny hjemmeside, betyder ikke at vi er færdige med at opdatere og lave ændringer. Vi vil løbende komme med opdateringer og forbedringer til sitet som skal implementeres. Bl.a. kan nævnes at under ”salg af trafikprodukter” kan man pt. kun se en overordnet liste af de produkter som vi tilbyder. På den lange bane skal vi have tilføjet alle vores produkter med billeder, priser osv.

Yderligere har vi på vores nye sitet fået en blog som vi løbende vil opdatere og komme med relevant info for branchen og vores kunder. Det kan være alle slags opdateringer lige fra ændringer og nye regler i forbindelse med vejarbejder og info omkring de arbejdsopgaver som vi arbejder med i det daglige. Ligeledes vil vi også opdatere vore blog med relevante tilbud, samt ændringer i de ydelser som vi tilbyder.

Seneste nyheder
Seneste nyheder og opdateringer fra Dansk Vejsikring

Motorløb CHGP 2015

Trafikværn 07-09-2015 | Skrevet af admin

Udlejning af TMA

Salg af trafikprodukter 07-09-2015 | Skrevet af admin

Ny hjemmeside

Udlejning af afspærringsmateriel 07-09-2015 | Skrevet af admin