FÅ ET TILBUD
Vores historie
Det sikre valg på vejen…
Læs om vores historie

Dansk Vejsikring AS blev etableret tilbage i 2000 og beskæftiger sig med alt inden for færdselsregulerende foranstaltninger. Virksomheden fik sin start, da behovet for midlertidige trafikværn viste sig at være en mangel på det danske marked. Dansk Vejsikring var en af de første virksomheder i Danmark der producerede, solgte og udlejede midlertidige beton autoværn.

Historien om Dansk Vejsikring startede oprindelig med kontor og lager i Ishøj. I 2013 flyttede vi til Tune, da vi var vokset ud af lokalerne i Ishøj. I dag har vi samlet det hele under et tag på en 7.000 kvm stor grund hvor der til dagligt er beskæftiget 9 mand på henholdsvis lager, produktion, salg og rådgivning.

Vi har siden opstarten været med på størstedelen af de større og mindre anlægsopgaver i hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på de nyeste tiltag og regler som bliver ændret hos myndighederne og følger nøje udviklingen. Vi er altid klar til at rådgive om de bedste løsninger inden for midlertidig og permanente trafikløsninger.

Det sikre valg på vejen…