FÅ ET TILBUD
Byggepladshegn/publikumshegn
Som de eneste i Danmark kan vi hos Dansk Vejsikring tilbyde montering af vores byggepladshegn til montering oven på vores trafikværn.

Byggepladshegn

Har du brug for byggepladshegn til dit næste projekt?

Byggepladshegn er praktisk, mobilt og nemt at arbejde med. Byggepladshegn kan anvendes til mange formål som eksempelvis afskærmning af byggepladser, festivalpladser mv. Vores byggepladshegn måler 2 meter i højen og 4 meter i længden og er speciel letvægtsudviklet. Til at opstille mobilhegn medfølger letvægtsfødder og clams til at låse byggepladshegn fast med.

Byggepladshegn monteret på trafikværn

Som de eneste i Danmark kan vi hos Dansk Vejsikring tilbyde montering af vores byggepladshegn til montering oven på vores trafikværn. Denne løsning er helt unik og er specielt udviklet til større arrangementer hvor man ønsker særlig beskyttelse og meget høj sikkerhed. Den samlede højde vil blive 3 meter inkl. trafikværn og hegn

Anvendes f.eks. til:

  • Spærring ved demonstrationer
  • Beskyttelse til særlige arrangementer med vigtige personligheder V.I.P
  • Sikring mod terror
  • Motorløb med publikum på siderne
  • Støjgener

Publikumshegn

Hos os kan du også leje publikumshegn. Vi at anvende publikumshegn, kan man afskærme store områder med tilskuere og andet. Yderligere er de mobile og nemme at opsætte i letvægtsfødder som medfølger.

Husk, at vi står til rådighed med indhentning af rådighedstilladelser fra vejdirektoratet og kommuner.

Kontakt os gerne for priser og yderligere information på 70 210 210.