FÅ ET TILBUD

Salg af trafikprodukter

Se hvad vi sælger

Se mere

Vejstriber

Slidte vejstriber? Lad os klare arbejdet.

Se mere

Tilsyn ved vejarbejder

Tilsyn af medarbejderne

Se mere

Trafikplaner & tilladelser

Læs om trafikplaner

Se mere

Trafikværn

Autoværn til vejafspæring

Se mere
TOTAL LØSNING

Overlad det hele til os fra start til slut.

Når du gør brug af en total løsning, står vi for det hele dvs. projektering, planlægning, trafiktegning, rådighedstilladelse, udførelse mv. Du kan trygt overlade det hele til os, og bruge tiden på lige præcis det i er gode til. En total løsning viser sig i langt de fleste tilfælde, at være den billigste løsning, da vi kender processerne fra start til slut.

MEDHJÆLPER

Ønsker i selv at deltage?

Har du selv mandskab, men mangler materiel og knowhow – så kan vi også hjælpe dig. Måske giver det mening og synergi for netop jeres virksomhed, selv at opsætte afspærringsmateriel fysisk ude på stedet, da i måske har andre der arbejder i forvejen. Vi kan derimod bidrage med trafiktegninger og rådighedstilladelser. Når alle godkendelser er på plads, kan i afhente præcis det afspærringsmateriel som der er behov for i henhold til trafiktegningen.

SELVHENTER

Vil i selv stå for det hele?

Hos Dansk Vejsikring kalder vi det for selvhenter. Det betyder med andre ord, at i selv står for alt planlægning omkring jeres trafikafvikling, men ønsker at leje afspærringsmateriel frem for at eje. Der er mange fordele ved at leje, da det kan være meget dyrt at binde kapital i afspærringsmateriel samt efterfølgende lagerplads til at have det stående. Med vores prisstruktur på udlejning, kan det i alle tilfælde altid betale sig at leje, frem for at eje.

Vi har været med hele vejen, og det forpligter!

Hos Dansk Vejsikring AS får du den bedste rådgivning inden for trafikregulerende foranstaltninger og vi ønsker vi at være din foretrukne sparringsparter. Vi har været med hele vejen, og det forpligter.

Dansk Vejsikring har specialiseret sin viden inden for trafikregulerende foranstaltninger og rådgivning. Vi ved hvad der skal til, og deler meget gerne ud af vores viden til kunderne i hele rådgivningsfasen. Vores arbejdsprocesser er hele tiden fremsynet, således at kunden får realiseret sine ønsker og behov med udgangspunkt i de opstillede krav.

Igennem de sidste 15 år, har vi opbygget en stor knowhow inden for trafikregulerende foranstaltninger. Vores dygtige rådgivere er meget passioneret og sidder klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning, til dit kommende trafik projekt.